älskade EOS400d

Guess what? Canon EOS400D är miiiiin! Kan fortfarande inte fatta det.. har gått runt och fotat allt som går att fota, bilderna blev helt fantaaaastiskaa! Jag är så jäkla glad! På tal om ingenting så såg jag och Elinor kenza i sickla igår, haha det var kul ;D Och jag vet vem hennes "grabb" är ... asså han var inte där, utan jag känner honom :P (var bara tvungen att säga det ;)

image173

Åh, skulle vilja lägga upp alla bilder så ni får se! Kan inte det just nu, men när jag kommer till pappsen så får ni se flera! :) På bilden är det förresten min katt Smilla, är hon inte söt? :] Puss!

favorit i repris

image172

Bild: privat.
Med denna bilden säger jag godnatt :) Sov gott mina älsklingar <3

tack.

Ett stort tack till alla fina personer där ute, speciellt stort tack till sandra för allt hon har gjort för mig, alltid ställer upp och finns där, förstår och lyssnar. Och även ett stort tack till er bloggläsare, ni är så fina så det är inte sant.

tack för att ni finns! ♥

byebye kompaktkamera




Lycklig, lycklig! Förlåt om jag tjatar att jag är så glad hela tiden, men jag måste dela med mig av min lycka lite! :D JAG SKA FÅ EN SYSTEMKAMERA! Tror det blir på torsdag vi ska åka och kolla på en, antingen blir det Canon EOS400D (bilden) eller en olympus :)

LYCKLIG, LYCKLIG!

natalie portman

image170

Nått speciellt med den bilden..

en rolig helg helt enkelt

Helgen spenderades med vendela, herregud vad roligt vi har haft det! Hon hjälpte mig att ladda ner limewire, så vi satt typ halva natten och laddade ner låtar, hahah :D Nästan 200 låtar blev det, så jag har lite att göra tills klockan 5 då jag ska möta sandra och sova hos henne. Ni förstår ju hur bloggingen kommer bli.. ;)

Låten just nu är; A drop in the ocean. Så fin, eller hur?

glad påsk!

image168


guess var bilden är ifrån? lun...

image163

Oh oh! Jag har äntligen förstått hur man tar bort ramen runt headern, typ som stinalee har ni vet? (se alla designer jag gjort här) Jisses vad roligt det är, hahaha! :D Hela helgen kommer spenderas med vendela och sen sandra, så bloggingen blir nog rätt dålig :/

Menmen, slutpratat nu: look at this beautiful picture! ♥

från asos ofc

Titta vilka söta skor, är dom inte underbara? :) ♥
Förresten, du har väl inte glömt att lägga till mig på bloggkoll? Klicka på "följ bloggen" under bilden på mig! :)

dumma snö, sommar tack?

Roligaste spanskalektionen på väldigt länge idag! Och vet ni vad som händer imorgon? Ska fixa naglarna på en studio typ, gud vad kul det ska bli :D

Menmen, fick en chock när jag vaknade häromdan och kollade ut, snö i påsk?



Usch för snö säger jag, vad säger du?

glad gladare gladast

Jag är glad. Sådär superduperjätteglad ni vet? Det händer så mycket kul just nu!

image156

är inte min kisse smilla söt på bilden? :)
puss och kram / m

vackert

image153

Jag säger bara två ord: älska lundlund.

turkiet förresten

Har glömt att säga att det inte blev grekland, men inte ska jag deppa för det för nu ska jag till turkiet! Ärligt, hotellet är det finaste jag sett, det är pooler överallt och åhåhhh , underbart! Men sluttjatat om det, lägger in en retuschering istället;

image150

Vad tycks? :) Puss <3

bullbak

Ledsen för förra veckans blogging, men den här veckan blir det bättre, promise! Måste ändå bara berätta hur kul jag har haft det! Höjdpunkten blir nog ändå lördagen; sleepover-fest hos malin vilket blev en massa skratt och melodifestival-danser :D Bullbak med Alexandra igår blev det också, ser det inte gott ut? :)

image149

beckinsale

Vinnare av tävlingen är .. damtidam: MATILDA HAMMAR. Grattis till henne! :) ♥
416749-146

Titta vilken cool bild jag hittade på Kate Beckinsale förresten! Fantastico :) <3

lovely lovely

Vetni? JAG SKA TILL GREKLAND ! 24/4 bär det av till kreta, så sjukt härligt!

image141

Bild från hotellet jag tror vi ska bo på :D NU ÄR JAG GLAD OCH JAG ÄLSKAR ER! :) vinnaren av tävlingen utses imorgon förresten.

oj vilket blandat inlägg

Hej mina vänner! Haft det helt underbart, konseren igår var skiiiiitkul, verkligen! Var i forum med vendela också och vi hade dööökul, vi åt sushi på busshållsplatsen för att vi hade så bråttom :D Haha, var med vendela idag också, flummpower! ;) Menmen, tänkte lägga in en retuschering jag har gjort på Eva Longoria:


Photoshop kan göra mycket, hehe. Tävlingen pågår fortfarande förresten, så fortsätt tävla! :) Vinnaren utses i helgen nån gång :D Blir forum med älsklingsbeckis imorgon också!

Love you! <3

tääävling!

image138

Sådärja babes, min första tävling på den här bloggen men tredje om man räknar med gamla bloggen, hihi. Denna gången är priset örhängen från friis & co, formade som blommor (kanske ni ser på bilden, hahah) Du behöver bara skriva en kommentar, så är du med i tävlingen! GOOD LUCK! :) <3

Btw, tänkte bara säga att jag har nån konsert imorn med skolan på kvällen, så vet inte om det blir nån blogging, men ni kan ju tävla istället! :D Hihi



TÄVLIGEN ÄR AVSLUTAD.

lisaplace

image126

På bilden: lisaplace.tjejsajten.se. Gaaahhh vad snyggt! :D Idag var jag förresten på dans, och sen var malin här och vi flummade runt lite (: Menmen, love the outfit! Puss

Pssst.. det kommer nog komma en tävling här nån dag i veckan, så håll utkik! :)

ashley olsen

image125

Ni har säkert sett den där bilden förut, men en gång till skadar inte, så vacker är den! :D ♥

vindruvor är mums

Förlåt för att bloggingen blev som den blev förra veckan, men nu är jag tillbaka! Sportlovet spenderades med massa kompisar och hade det riktigt mysigt! Bjussar på en bild också:

image124

Haha, såg just att jag hade 790 olästa inlägg på bloggkoll, så nu har jag nått att hålla på med istället för att plugga ;) Kram!

RSS 2.0